Det är rätt tufft att se sig själv på video, bild etc. och inse vilken illusion man egentligen lever i. Jag ser ju mig själv i spegeln och tänker ”Damn, beeeeef”. Men när jag ser mig röra mig på film så undrar jag hela tiden var TV-teamet är och alla fotografer som ska göra en ny ”Michelingubbe fotosession”. Så fort jag går upp i vikt så är det magen och ”love-handels” som allting lägger sig. Det är rätt jobbigt att känna sig fet i en vältränad kropp. Vad jag menar med det är att jag är stark, jag orkar mycket på gymmet och jag tränar massor. Jag har ju muskler någonstans, så fettet som är i vägen känns så onaturligt just nu. Det är ju inte denna jag är. Jag är inget fetto! I alla fall vill jag inte vara det!
Jag bestämde mig för att ta bilder och mått idag. Jag måste erkänna att jag skäms över att visa mig naken (No worries, intima delar blurrade), så jag tror jag väntar med att lägga ut dem bilderna i några månader tills jag gått ner lite till så jag kan visa ”tada…”. Så ni får helt enkelt hålla till godo med de bilder jag kommer att visa er i detta inlägg.

Det är rätt intressant, hur jag som påstår mig ha sån självkänsla och självsäkerhet inte rår med att visa mig själv för mina läsare. Jag som stoltserar med att jag är så nöjd med mig själv vågar inte visa er, vänner och främmande vem jag egentligen är, under kläderna.. Jag ser så otroligt biffig och vältränad ut i kläderna jag går i / tränar i.. Men när man ser mig naturligt så undrar man om det finns ”tillfälliga fettsugningar” som varar i några timmar.

Idag tog jag ett PB i enhands maskinrodd! Video längre ner i inlägget. Jag vill känna en sån stolthet som borrar igenom min kropp just på grund av detta  men jag känner en sån sjuk skam över hur min mage dallrar så intensivt. Jag känner mig förmjukad.. inför mig själv.. Alltså att jag är så djävla idiotisk att jag intalar mig själv att jag inte är så tjock.. Jag är vältränad.. Men då kan man undra och fråga sig: om jag nu är så vältränad, varför ska jag behöva ta 200 bilder per pass, för att sedan välja ut EN där jag ser mest biff och minst fettig ut för?

Enough with the talk! Bilder och mått:

[one_half]

Höger

Biceps: 48 cm

Lår: 67 cm

Vad: 46 cm

Bröstkorg: 120 cm

[/one_half]

[one_half_last]

Vänster

Biceps: 47 cm

Lår: 66cm

Vad: 46 cm

Mage: 118cm

[/one_half_last]

Vänster lår Vänster Biceps Mage Höger vad Höger lår Höger biceps Hals Bröstkorg Vänster vad

Maskinrodd – Nytt personligt bästa!

Jag älskar att ta personligt bästa när jag är på diet – Det är något som gör mig riktigt så där ”Dääämmmmn” eftersom det är som att ha ett rep och dra i varsin ände (diet åt ena hållet och styrka åt andra). Men jag är grymt nöjd! Så without further ado:

[h2]Enhands maskinrodd – 100  kg[/h2]
Inte strikt, men ack så härlig känsla ändå! Beastmode activated!

[video_left][video_frame]

[iframe url=”http://www.youtube.com/embed/I-Lrgk6_oug” width=”572″ height=”312″]

[/video_frame][/video_left]

17 tankar på “Det dallrande fläsket!”

 1. Jag tycker du är modig som vågar visa upp vem du är..
  Jag har själv samma problem när jag fotar mig själv eller modellar..
  Helst ska det tas miljarder av bilder och sen ska de helst redigeras till max också.
  Kläder döljer mycket.. Jag tycker det är sjukt pinsamt att ha på mig ett åtsittande träningslinne just nu :O
  Du är stark, det vet vi alla…
  Tänk om fettet bara kunde försvinna med en vindpust, känns som om mina magrutor heller aldrig kommer
  se ljuset pga den överflödiga huden efter graviditeten i tonåren.. :O

  Kram! I belive in you! /Mia

  Svara
  • Tack Mia 🙂 Ja men du är sjukt snygg och du ser det inte.. Men det är väl det man känner.. Att man är tjock, smal, spelar ingen roll. Man måste ju tycka om sig själv!

   Svara
 2. OMG! Du är så jäkla stark 😀 Häftigt, jag ryser lite. Det är riktigt coolt.
  Tack för att du visar vem du är. för att du vågar och delar med dig av dig själv. Av den du är, av att det inte känns bekvämt. Vi är många som känner oss obekväma, på ett eller annat sätt. Vi är många som kämpar med att kunna uppskatta oss själva, om inte allt så stora delar. Jag läser en blogg där tjejen kämpar järnet för att gå upp i vikt och bygga muskler och skäms för bilderna på sig själv, fast tvärtom. Jag uppskattar verkligen den ärligheten som man får genom dessa bilder och text. Tack!
  Hejja dig, du är grym. Ha en fin helg!

  Svara
  • Tack så mycket Emma för de fina orden! Ja, tänk hur lika men ändå så olika det är. Vi som går ner i vikt och de som vill gå upp i vikt, emn ändå skäms man lika mycket näer vi borde vara stolta över oss själva.

   Tack detsamm, hoppas du får en underbar helg!

   Svara
 3. jag tror faktiskt att det är många som känner sig obekväma precis sådär om du säger, jag avskyr att vara med på bild, hittar alltid fel och brister. Jag tror de handlar om att ge det tid och tänka om, för faktiskt, du vet att du är stark, du har muskler, du tränar. Att man sedan har gamla, inbygda, tankebanor som sitter kvar i huvudet får man nog kämpa med dag ut och dag in. Finna många här i världen som inte kan vara nöjd alls med sig själv medan en annan människa inte kan finna en lite brist hos dem.

  Var inte så hård mot dig själv, du jobbar på sjukt bra, och du gör framsteg, klappa dig själv på axeln och var stolt över det. Resten kommer senare.

  Svara
 4. SÅ jäkla bra gjort, igen! 😀 Jag läste detta redan i går em, men hann inte skriva en kommentar när jag var på jobbet, haha (men läsa hann jag iaf! 😉 ) Du är verkligen inspirerande, hoppas att du vet det? Och ja, du är stark som en oxe även om du fortfarande har fett kvar. Tyvärr finns det väl inte så mycket mer att göra än att kämpa vidare… Jag hoppas verkligen för din skull att du lyckas nå dina mål, men tänk så långt du kommit redan nu! 😀 Det är ju fantastiskt! -Heja dig!
  Sv: Fast nu frågade jag iofs om tvärt om, vad du tycker om? 😉 Men ja, magar är ju ett allmänt problem, typ. Äter man fel svullnar den upp, är man stressad svullnad den upp, det kan vara svårt att bli av med fettet och då svullnar den upp… 😛 Skämt å sido, men jag förstår hur du tänker iaf.

  Svara
 5. Haha varsågod! Jag bjöd på den 😉
  OCH DU ÄR GRYM!
  SÅ himla bra skrivet och modigt av dig att ens dela med dig av dem tankarna.
  Kämpa på! 🙂

  Svara
 6. Sv: Ja, det är väl nackdelen med att vara tyngre… Jag skall ju komma upp i ungefär 120 gram per dag, men tror iofs att det ofta blir lite mer än så. Men, ibland blir det sämre och ibland bättre, man får nog acceptera det 😛

  Svara
 7. sv: Ah, tack för tipset! Skall forska i det eftersom det var så jag fick lära mig att göra en gång i tiden 😛 Och jaa, självklart är det bättre med ett kort och stressigt pass än inget, men jag blir så jäkla sur och grinig och det drabbar min sambo sedan… Men men, nu skall jag bara ligga i soffan och titta på barnfilm, tänkte jag. Haha, vad är mer avkopplande än det liksom? 😛

  Svara
 8. Hejsan!
  Tack för gullig kommentar på min blogg 🙂
  Vilken kämpe du är!! Riktigt grymt jobbat!!
  Ja men visst.. Caseinpudding är sjuuuukt gott! Jobbar på MM Sports butik i GBG
  så det blir en heldel casein.. haha 😛
  Kram på dig! :))

  Svara

Lämna en kommentar