Vanliga frågor

Vänligen kolla om du hittar ditt svar här innan du kontaktar oss.

Hur lång är leveranstiden?
Gör du din beställning en vardag innan klockan 14.00 skickas din beställning samma dag och levereras följande vardag. För internationell leverans tar det 4-10 dagar beroende på land.Läs mer om leverans och frakt.
Vilka betalningsmetoder finns det?
Vi har valt att göra det enkelt både för nationella men också internationella köpare varför vi erbjuder PayPal. Med Paypal kan du betala med VISA/Mastercard och/eller med ett PayPal konto. Notera att du inte behöver ha ett PayPal-konto för att kunna betala med VISA/Mastercard.Läs mer om betalningar här.
Kan jag returnera min vara?
Du har alltid 14-dagars öppetköp hos oss. Ångrar du dig eller vill byta storlek/färg så löser vi det. Var noga med att kontakta oss innan du skickar tillbaka varorna! Adressen till oss ärMyway2fitness Malmgatan 4 532 31 SKARALäs mer om ånger, retur och byte här.
Hur är storlekarna?
Våra tights är kompressionstights vilket innebär att de är väldigt tighta. Många väljer att gå upp en storlek och är nöjda med detta.
Kan jag bli sponsrad av er?
Vi får dagligen mail och frågor om vi kan sponsra. För att vi skall överväga att sponsra någon krävs det så klart att vissa kriterier uppfylls. Har du blogg skall denna vara välbesökt och aktiv. Instagram kräver vi 5000+ följare och att man har ett kontaktnät så att man når ut. Vi sponsrar ju med ett flertal tights och andra kläder och därför är det viktigt att vi också syns utåt. Undantag kan alltid göras från ovanstående kriterier om du känner att du har något annat att bidra med! Vi sponsrar dock ingen som inte har provat våra kläder! Detta är vi stenhårda med! Som sponsortagare skall du representera det vi står för; unikt utseende med hög kvalité. Och kvalitén kan du inte stå för om du inte använt våra tights innan!
Det är alltid roligt med nya samarbetspartners! Ring oss eller maila för mer information.

Skicka oss ett mail

Fält markerade * är obligatoriska.